Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo unapredjenje - prodaja proizvoda i poboljšana statistika

Pored pružanja usluga, za određene delatnosti vrši se i prodaja proizvoda. Sada smo razdvojili usluge i proizvode i omogućili bolje praćenje u statistici pružanje usluga i prodaju proizvoda.

 

1. Proizvodi

 

U podešavanjima, u opciji 4. Usluge, sada možete definisati i proizvode:

 

Prilikom snimanja zakazivanja na kalendaru, u listi usluga naći će se i definisani proizvodi koji će biti istaknuti ikonicom:

 

2. Statistika

 

Omogućili smo praćenje prodaje proizvoda i dodali par novih opcija.

a. Pored tipa statistike, dodali smo i izbor da li pratimo usluge ili proizvode (za sve tipove statistike):

 

b. Dodali smo detaljniju analizu za pregled po kalendarima. Ukoliko nemate uključenu opciju da imate zaposlene, onda klikom na red u tabeli kalendara otvara detaljni pregled usluga (ili proizvoda) za odabrani kalendar.

Sada možete videti tačno koje su sve usluge pružene na odabranom kalendaru i tako imati bolji uvid u strukturu poslovanja.

Ukoliko imate uključenu opciju da imate zaposlene, klikom na kalendar vidite strukturu po zaposlenima, tj kako je koji zaposleni radio na odabranom kalendaru.

 

c. Dodali smo detaljniju analizu za pregled po zaposlenima. Ukoliko imate uključenu ovu opciju u podešavanjima, videćete u izboru tipa statistike pregled po zaposlenima.

Кlikom na određenog zaposlenog u tabeli možete videti tačno strukturu pružanja usluga (ili prodaje proizvoda) za odabranog zaposlenog.

 

d. Nova opcija - Klijenti

Dodali smo i analizu klijenata. Sada za odabrani period možete videti strukturu klijenata u odnosu na broj zakazivanja, koliko klijenata je koliko puta zakazalo. 

Pa tako ako svoje napore usmerite ka tome da imate više klijenata koji se vraćaju, možete jasno uraditi analizu kako je bilo u određenom periodu i pratiti u narednom periodu kako se ta struktura menja, tj da li vaši marketinški napori daju rezultate.

 

Pozdrav od EVIDENT tima.