Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Kako je centar za fizikalnu terapiju podigao kvalitet svog poslovanja uz Evident platformu

Svaka delatnost i svako poslovanje ima svoje specifičnosti. Zbog toga je još bitnije da postoji platforma koja će biti prilagođena i korisna svim biznisima, bez obzira na pomenute razlike. Upravo to je Evident - sve što ti treba za zakazivanje termina i vođenje biznisa.

Imali smo priliku da razgovaramo sa našim korisnikom Milošem Paunovićem, osnivačem i direktorom Fizijatrik i Estetik centra u Beogradu. Otkrili smo zbog čega se odlučio za Evident platformu i koje njene opcije preferira, a njegove odgovore prenosimo u nastavku teksta.

 

Pre svega, recite nam nešto više o Fizijatrik i Estetik centru.

Fizijatrik i Estetik centar otvorio sam 2015. godine, ali kontinuirano radimo na poboljšanju i širenju samog centra. Bavimo se fizikalnom medicinom, kompletnom rehabilitacijom i jednim delom estetske medicine. Evident smo u poslovanje uveli 2021. godine.

 

Zašto ste izabrali baš našu platformu? Koje probleme Vam je Evident rešio?

Pre Evidenta, koristio sam drugu platformu, ali nisam bio zadovoljan. U njoj je postojala funkcija elektronskog kalendara i SMS podsetnika, ali bez mogućnosti da se izmeni sadržaj poruke.

To je bio jedan od razloga da pređem na Evident. Takođe, Evident je imao i druge dodatne pogodnosti. Dao mi je više komocije u vođenju kalendara i SMS podsetnika, kao i lagodnosti u procesu zakazivanja, vođenja evidencije pacijenata, dolazaka, otkazivanja...

U prethodnom programu nisam mogao da zakažem vezane termine, a Evident kalendar mi to dozvoljava. Mogu odjednom da zakažem termine za istog klijenta za više dana u toku nedelje. Nema potrebe da se pojedinačno unose isti podaci u kalendar. Naravno, veliki plus je to što je korišćenje Evident platforme besplatno. Jedino što se plaća su SMS podsetnici.

 

Koje su po Vašem mišljenju najbolje Evident funkcionalnosti?

Pre svega, sami SMS podsetnici. Naročito nam odgovara opcija slanja podsetnika klijentima na 6 meseci da je vreme za zamenu uložaka. I klijentima i nama ovo puno znači zato što se smanjuje mogućnost da zaborave ili da zamenu urade negde drugde.

Ono što nam donosi puno benefita je statistika. Kroz nju vodimo evidenciju celokupnog poslovanja – od praćenja profitabilnosti svakog uređaja ili usluge do praćenja angažovanosti zaposlenih na osnovu čega se mogu obračunati njihovi bonusi.

Mogu da istaknem i novije unapređenje platforme – vođenje troškova. Iako ga ne koristim jer već dugo imam drugi finansijski program, mislim da je Evident ipak bolji jer ima mogućnost podsetnika za plaćanje i opciju da se fiksni troškovi automatski prikazuju svakog meseca.

Velika prednost Evidenta su upravo ta unapređenja i ažurnost u prepoznavanju problema korisnika tokom korišćenja programa.

 

Kakve rezultate ste postigli korišćenjem Evidenta i kako je to uticalo na Vaše poslovanje?

Evident je primarno uticao na kvalitet, ali i ozbiljnost samog poslovanja.

 

Kako su Vaši zaposleni prihvatili Evident i kako su se na njega navikli?

Imam petoro zaposlenih. Zaista su se brzo navikli na platformu. Nikome nije predstavljalo problem to što u poslovanje uvodimo novinu. Čak su neki zaposleni tražili da imaju aplikaciju i na svom telefonu kako bi lakše pratili zakazane termine.

Mislim da je proces navikavanja na program olakšalo to što je Evident jednostavan za korišćenje.

 

Da li ste primetili određenu reakciju klijenata, da li su oni zadovoljni?

Klijentima je super što mogu da dobiju poruke. Ipak, verujem da najviše benefita Evident donosi onima koji ga koriste u poslovanju.

 

Za kraj, da li biste Evident preporučili drugima i zbog čega?

Evident sam već preporučio i nastaviću. Program je zaista dobar. Daje sve potrebne podatke za čisto, pregledno praćenje posla i za njegovo unapređenje. Kao i za dobijanje informacija o poslovanju, kreiranje kampanja...

Mnoge moje kolege, kao i stomatolozi i drugi iz sveta medicine, i dalje koriste običan kalendar za praćenje termina. Ipak, Evident nudi znatno više od toga. Ja Evident ne doživljavam samo kao kalendar jer ima još mnogo drugih, bitnih funkcija za praćenje celokupnog biznisa.

evident.rs