Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo u oktobru - Unapredjenja EVIDENT-a - SMS podsetnik za ceo svet

U proteklom periodu, radili smo na unapredjenju SMS podsetnika.
 
SMS podsetnici automatski obaveštavaju pacijente o zakazanim terminima, čime se smanjuje mogućnost da zaborave da dodju na vreme, što dovodi do štednje u vremenu i novcu
Osim toga, automatski podsećaju pacijente na 6 i 12 meseci od zadnjeg dolaska da dodju na redovnu kontrolu, čime održavate dobar odnos sa pacijentima i u očima pacijenata podižete nivo usluge na viši nivo.
 
Dobili smo više zahteva da omogućimo slanje SMS podsetnika i strancima koji imaju zakazane termine (za mreže van Srbije).
 
Stižu dobre vesti:
Omogućili smo globalno slanje SMS-ova, za ceo svet.
 
1. Prilikom zakazivanja dodata je opcija da podsetnik bude na engleskom. Prilikom zakazivanja termina, dovoljno je samo da odaberete da poruka bude na engleskom i to je sve.
 
 
2. Prilikom snimanja broja mobilnog telefona kod klijenta, olakšan je unos, jer ne morate da razmišljate o pozivnom broju za neku državu. Ne morate da unosite prefiks +381, softver sam dodaje prefiks na osnovu države iz koje radite, a ukoliko Vam treba unos za neku drugu državu, iz padajućeg menija odaberete državu za koju snimate broj. Naravno, možete snimati i sa prefiksom, kako god ste navikli.
 
 
3. Unapredili smo i pregled poslatih SMS-ova. Sada u tabeli imate i status poruke, tako da znate tačno koliko poruka ste poslali, kada, kome i da li su dostavljene. 
 
 
Zahvaljujemo se na dosadašnjim predlozima i pozivamo vas da i dalje šaljete Vaše predloge i oblikujete softver po Vašoj meri.
 
Pozdrav od EVIDENT tima.