Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Unapredjenje statistike

U proteklom periodu, dodali smo dosta novih opcija: lager i prodaju proizvoda, popuste, unapred plaćene usluge, dugovanja i uplate dugovanja.

Sve ovo nije na transparentan način bilo prilkazano u statistici, tako da nije mogla precizno da se vidi struktura prometa.

Sada sredjujemo i taj deo, kako biste na pregledan i brz način mogli da dodjete do svih informacija relevantnih za vaš biznis.

 

1. Promenili smo odabrani period za pregled statistike 

 

Sada kada odete na statistiku, odabrani period je današnji dan (umesto trenutnog meseca kako je bilo ranije).

Ovo smo uradili sa idejom da brzo možete da uradite pregled i analizu dnevnog poslovanja, a svakako možete promeniti na mesečni ili godišnji period, kada želite da radite analizu dužeg perioda.

 

2. Unapredili smo ukupni pregled

 

Umesto jednog grafika, sada imamo dva grafika, gornji je za novac, a donji za broj zakazivanja. U grafik su sada uključena i dugovanja i uplate dugovanja.

Kartice za ukupan pregled sada imaju detaljnije prikazanu strukturu novca:

Tako sada, na kraju dana možete tačno videti ukupan novac, sa detaljnom strukturom.

 

3. Analiza statistike po kalendarima (zaposlenima)

 

Ranije smo imali ovu analizu imali odvojeno za usluge i za proizvode.

S obzirom da je potrebno videti ukupnu zaradu (po zaposlenom), sada smo omogućili i ukupan pregled (zajedno usluge i proizvodi) a zadržali i opciju da se odvojeno analiziraju.

Levo iznad tabele, videćete opciju za odabir šta želite da vidite (gde je podrazumevano odabrana opcija - ukupno).

 

4. Analiza prodaje

 

Ovde smo na jedno mesto stavili dve tabele, jednu za usluge a drugu za proizvode, tako da imate istovremeno uvid u obe kategorije.

Uz ove izmene, statistika sada daje transparentnije, preglednije i jednostavnije sve potrebne informacije za analizu poslovanja (kratkoročnu i dugoročnu).

 

Pozdrav od EVIDENT tima.