Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo u februaru - Unapredjenja EVIDENT-a

Više Vas je izrazilo želju da mogu da obeležavaju zakazivanja raličitim bojama, kako bi lakše pratili i organizovali svoje obaveze. 

1. Redizajnirali smo formu za zakazivanje, tako da je sad preglednija, sređenija i što je najvažnije dodali smo opciju menjanja boja za zakazane termine.

U sklopu ovih izmena dodatno smo prilagodili izgled mobilnom telefonu, pošto ćemo u narednom periodu raditi i na mobilnoj aplikaciji.

2. Povećali smo pouzdanost servisa za slanje poruka, tako što smo uveli sigurnosni mehanizam - Sada imamo dva različita servisa za slanje poruka. Sve poruke koje se ne dostave klijentima preko prvog servisa (što se retko dešava - ali se ipak dešava), šalju se ponovo(naravno o našem trošku, tako da nemate dodatnih troškova) preko drugog servisa.

Oba servisa koja koristimo, koriste najveće svetske kompanije(google, uber, airbnb, coca cola) i garantuju vrlo veliku pouzdanost isporuke poruka, a ukrštanjem ova dva servisa obezbedili smo još veću pouzdanost u radu.

U listi poslatih SMS-ova - Pregled poslatih SMS-ova, ako vidite poruku koja nije dostavljena, videćete nakon toga još jedno slanje poruke (Tip - "ponovo poslata").

Ukoliko i tad poruka nije dostavljena proverite da niste pogrešili prilikom unosa broja telefona, ispustili neku cifru ili neku uneli pogrešno i da li je Vaš klijent s tim brojem telefona dostupan. Naravno, ukoliko je sve u redu, a poruka ipak nije dostavljena (za šta je vrlo mala verovatnoća), kontaktirajte nas, da proverimo o čemu se radi.

 

Pozdrav od EVIDENT tima.

evident.rs