Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo u maju - Unapredjenja EVIDENT-a

U proteklom periodu radili smo na pojednostavljanju aplikacije za rad na mobilnom i doradili podešavanja.
 
1. Dodatno smo olakšali rad na mobilnom tako što smo uradili i mobilnu aplikaciju. Sada možete još lakše da pratite svoje obaveze, zakazujete termine klijentima i automatizujete SMS podsetnike.
 
Možete je naći na play stor-u ili na linku: Evident aplikacija
 
2. Uradili smo optimizaciju podešavanja. S obzirom da imamo klijente iz raličitih branši koji imaju različite potrebe za podsetnicima, hteli smo da pojednostavimo podešavanja.
 
Poruke na engleskom ne trebaju svima, pa smo ih isključili, ali ostavili mogućnost onima koji ih koriste da ih uključe:
 
 
3. Dodali smo i 4 nova podsetnika, tako da sad imamo ukupno 9 automatskih podsetnika. Do sad smo imali podsetnike na 6 i 12 meseci od zadnjeg zakazivanja, ali ste imali potrebu i da šaljete podsetnike nakon odredjenog vremenskog perioda od snimljenog zakazivanja (a ne od zadnjeg). Dodali smo podsetnike koji se šalju na 1, 3, 6, i 12 meseci od snimljenog zakazivanja.
 
Npr. (za veterinarske ordinacije), zakazali ste termin u kalendaru za vakcinaciju psa, a treba podsetiti vlasnika da dodje nakon mesec dana od tog termina na revakcinaciju i nakon 6 meseci na još jednu vakcinu.
 
Ukoliko Vam trebaju ovi podsetnici, možete ih uključiti u podešavanjima:
 
 
Ovi podsetnici su specifični i po tome što prilikom zakazivanja možete definisati tekst svake pojedinačne poruke, prilikom zakazivanja na kalendaru:
 
 
 
Već radimo na nekim Vašim zahtevima, pa očekujte nova unapredjenja uskoro. I naravno, kao i do sad, pišite nam sa novim zahtevima, naći će se u budućim verzijama softvera.
 
Pozdrav od EVIDENT tima.