Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo u julu - Unapredjenja EVIDENT-a

U proteklom periodu radili smo na unapređenju kalendara i zakazivanja.

1. Omogućili smo da lakše i transparentnije pratite slanje SMS podsetnika. Sada imate pregled poslatih podsetnika u proteklih 24h:

Desi se da unesete pogrešan broj telefona klijenta (najčešće greška bude u jednoj cifri), pa da poruka ne bude dostavljena.

Sada odmah možete videti kada poruka nije dostavljena i proveriti da li je u pitanju greška ili je klijent bio nedostupan, pa nije primio podsetnik. Osim toga možete pratiti svoju dnevnu potrošnju SMS-ova, a na link Detaljnije možete pogledati koje sve podsetnike ste poslali, kome i  kad.

2. Za korisnike koji koriste više kalendara, omogućili smo pregled svih kalendara istovremeno:

Uz ovi funkcionalnost, dobili ste lakši pregled svih obaveza, zakazivanja i slobodnih termina, na jednom mestu.

3. Dodali smo mogućnost da prilikom zakazivanja dodate usluge koje ste pružili klijentima, na jednostavan način:

Ne morate svaki put da kucate, dovoljno je da jednom uredite usluge i onda ih samo birate i dodajete. Sada lakše možete da pratite i imate evidenciju koje usluge ste pružili svojim klijentima.

Osim toga, u narednom periodu radićemo na statsitikama, pa ćete moći da detaljno pregledate svoju zaradu, usluge koje ste pružili, koliko novca ste zaradili i sve to po kalendaru ili po zaposlenom ili ukupno za sve kalendare. Želimo da Vam omogućimo da analizirate podatke i na osnovu toga tačno znate kako dodatno možete da optimizujete i unapredite posao.

 

Imate neku ideju kako da dodatno unapredimo softver? Nedostaje Vam neka funkcionalnost? Pišite nam na mail ili u komentaru, kao i do sad, potrudićemo se da to realizujemo.

Pozdrav od EVIDENT tima.