Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Nova unapredjenja EVIDENT-a - Zaradite uz EVIDENT

 

Pred Vama su najbitnije stavke novog unapredjenja EVIDENT-a. Sve izmene ste Vi tražili, nadamo se da ćete biti zadovoljni.

 

1. Kalendar

Omogućili smo lakšu navigaciju na kalendaru - dodali smo dugme gde možete odabrati datum za koji želite da vidite zakazivanja, što dosta olakšava pretragu i pregled.
 
 

2. Usluge

- Kod uredjivanja usluga, omogućili smo pretragu usluga, kako biste lakše pronašli i izmenili uslugu (u slučaju da je potrebno).
 
-  Prijavili ste nam da se često dešavalo da napravite grešku pri zakazivanju i dodelite manje vremena terminu nego što je potrebno (kada imate više dodatih usluga za termin), ili pak da rezervišete više vremena za neku manje zahtevnu uslugu.
 
Kao rešenje, dodali smo polje trajanje, gde definišete potrebno vreme za pružanje svake usluge. 

Ovim dobijate preciznije rezervisanje vremena na kalendaru, jer se sada dodavanjem usluga automatski definiše ukupno vreme za zakazani termin.
Vi i dalje možete to vreme ručno izmeniti u slučaju da je potrebno, ovim samo smanjujemo mogućnost greške. 
 
Važno:
Svim Vašim do sada snimljenim uslugama dodelili smo trajanje od 60 minuta i pozivamo Vas da ažurirate ove vrednosti, s obzirom da će ovo uticati na trajanje termina pri zakazivanju.
 

3. Zaradite

Pre par nedelja dodali smo mogućnost i da zaradite uz evident: http://evident.rs/Money.  Zadovoljstvo nam je da saopštimo da je ovo naišlo da dobar odziv i da imamo i prve korisnike koji su zaradili novac.
 
 
Bitno je da naglasimo da se ceo proces odvija automatski(softverski). Kada pošaljete Vaš link za registraciju prijatelju/kolegi kome mislite da je potreban evident i kada se korisnik registruje, na linku iznad imate pregled svih korisnika registrovanih preko Vašeg linka i automatski svaka njihova naredna uplata, Vama dodaje 10% iznosa na Vaš račun(dobijate email obaveštenje o tome).
 
Da, dobro ste pročitali, svaka naredna uplata Vam donosi novac. ;)
 

4. Pregled poruka

- omogućili smo filtriranje poruka po datumu, pa na jednostavan način možete da pronadjete i vidite detalje poruka.
 
- U samoj tabeli poslatih poruka, dodali smo ime i prezime klijenta i broj telefona na koji je poruka poslata, kako biste imali bolji uvid u poslate poruke.
Ukoliko želite da pogledate detalje klijenta kome je poslata poruka, klikom na ikonicu otvarate sva zakazivanja tog klijenta. 
 
 
- U slučaju da ste uneli broj telefona koji nije validan ili nije više u funkciji, u tabeli poslatih poruka biće obeležen crvenom bojom i drugačijom ikonicom (kao na slici), kako biste znali da je potrebno ažurirati broj telefona.
 
 
Pozdrav od EVIDENT tima.