Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo unapređenje EVIDENT-a - omogućili smo online plaćanje

U prethodnom unapređenju smo promenili način dodavanja ličnih podsetnika. Na osnovu vaših komentara, videli smo da nije baš bilo jasno kako snimiti lični podsetnik, posebno onima koji to nikad nisu uradili.

Sada smo pojednostavili i unapredili zakazivanje ličnih podsetnika na kalendaru. Kod zakazivanja, birajući klijenta imate opciju "Lični podsetnik / Blokiraj termin":

 

Odabirom te opcije, dobijate polja koja se odnose samo na lični podsetnik (nema polja koja se odnose na zakazivanje klijenata):

 

Uradili smo 2 unapređenja na kalendaru, za one sa većim brojem kalendara:

1. Dodali smo dugme za proširivanje kalendara na ceo ekran monitora (ukoliko imate veći monitor), tako da sad dobijate veću preglednost kalendara.

2. Na samom kalendaru prevlačenjem miša sada vidite vreme na terminu kada želite da zakažete, što znatno olakšava zakazivanje i smanjuje mogućnost greške:

 

 

Unapredili smo i podsetnike za saradnike - dodali smo novu rezervisanu reč #usluga. Prilikom slanja SMS obaveštenja saradniku, #usluga će biti zamenjena uslugom/uslugama koje su zakazane za snimljeni termin, pa će tako Vaš saradnik biti obavešten i o usluzi za koje je potvrđeno zakazivanje:

 

Omogućili smo online plaćanje - ukoliko imate karticu i želite online da dopunite poruke - sada imate i tu mogućnost. Ovo je posebno važno za korisnike van Srbije, jer im znatno olakšava dopunu poruka, mada može biti olakšanje i onima u Srbiji koji na ovaj način žele da dopune poruke. Na stranici za dopunu poruka, videćete i deo za online dopunu:

Uskoro se javljamo sa novim unapređenjima na kojim trenutno radimo.

Pozdrav od EVIDENT tima.