Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Kako da kao vlasnik firme za tehnički pregled vozila, osigurate dolazak klijenata i maksimalno iskoristite radne sate

Stupanjem na snagu novog pravilnika o tehničkim pregledima velike promene nisu nastupile samo za vozače, već i za vlasnike firmi za tehnički pregled vozila.

Ne samo da sada majstori moraju da pregledaju svako vozilo do detalja, već i sam tehnički pregled traje nekoliko puta duže nego li ranije.

U ovakvim okolnostima, sasvim je razumljivo da je svaki klijent veoma vredan, a zakazani termin na koji vlasnik automobila ne dođe pretvara se u čist gubitak.

Međutim, postoji lako i brzo rešenje za ovaj problem, rešenje koje će za 82% povećati sigurnost dolaska klijenta na zakazani termin i učiniti da izgubljeni sati budu svedeni na minimum tokom radnog vremena Vaše firme.

 

Odgovornost i vreme

 

Umesto nekadašnjih desetak minuta koliko je bilo potrebno stručnjacima da izvrše tehnički pregled motornog vozila, isti sada traje i do 30 minuta, koliko je neophodno majstorima da pogledaju svaki detalj na vozilu, naprave fotografije i ispitaju da li sve radi.

Međutim, vreme pregleda vozila može trajati i duže. Budući da se, u slučaju da policija zaustavi vozilo i utvrdi nepravilnosti, odgovornima smatraju i majstori koji su ga pregledali i sama kuća u kojoj je tehnički pregled urađen.

Budući da niko ne želi da rizikuje čitavo svoje poslovanje zbog mogućeg propusta, pregledi lako mogu da i da se oduže.

Ali, to stvara nove probleme. Budući da se tehnički pregledi zakazuju, ukoliko se klijent ne pojavi, Vašim majstorima ne preostaje ništa nego da “vrte palčevima” čekajući naredni termin jer, teško da će neko baš “naleteti” u tom trenutku.

Ukoliko se tokom jednog meseca ne pojavi 20 zakazanih klijenata na kolikom ste gubitku kao vlasnik firme za tehnički pregled vozila?

 

Rešenje na klik

 

Ipak, postoji pouzdano rešenje koje će Vam omogućiti da maksimalno smanjite broj propuštenih dolazaka na zakazane termine od strane klijenata.

U pitanju je automatski SMS podsetnik EVIDENT. Uz pomoć ovog podsetnika, uz pomoć samo jednog klika moćićete da podsetite svoje klijente na zakazani termin i povećate verovatnoću njihovog dolaska.

Ali ne samo to. EVIDENT sistem Vam pruža i mogućnost da vodite brigu o svojim klijentima tokom cele godine i osigurate da Vam, uvek iznova, pružaju svoje poverenje. Pomoću EVIDENT-a, možete ih obaveštavati o važnim izmenama, novim pravilima, podsetite ih na vreme o isteku registracije, potrebi da zamene set guma...

Ovo su sitnice koje klijentima znače sve, a Vašem poslu osiguravaju sigurnu budućnost.

 

evident.rs