Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Samo za preduzetnike koji žele savršenstvo. Evident SMS podsetnik - startap u službi malog biznisa

Pssst! Otkrivamo tajnu uspešnih poslovnih ljudi u Srbiji. Ovo sada znamo samo Vi i mi.

Imate privatnu ordinaciju, automehaničarsku radionicu, školu jezika ili sporta, možda vodite dečiju igraonicu, prodavnicu, frizerski salon…?

Koja god bila sfera Vašeg privatnog poslovanja neminovno će Vas mučiti problemi u komunikaciji sa klijentima i poslovnim saradnicima. Nikada niste sigurni da li će se pojaviti na vreme ili da li su, usled brojnih obaveza, možda zaboravili na zakazani termin.

A šta ako vam kažemo da postoji jednostavno rešenje koje će učiniti, ne samo da ovaj problem nestane, već i da Vaše poslovanje postane ekonomski isplativije i organizovanije?

U pitanju je Evident SMS podsetnik.

 

Evident softver koji rešava Vaše probleme

 

Većina preduzetnika u našoj zemlji evidenciju vodi “peške” – olovka, papir i piši, piši, piši. A papiri zauzimaju prostor, gužvaju, spopadaju ih razne “mađije”, a često vole da igraju žmurke i nikada nisu pored nas kada su nam najpotrebniji.

A zašto? Danas svako od nas u džepu ili torbi nosi mobilni telefon ili računar. Zar ne bi bilo zgodno da preko tog sokoćala, ma gde da ste, uz samo par klikova, pristupite svojoj evidenciji, podsetite klijente na termine, zakažete nove i dobijete srećne klijente koji će Vam se uvek vraćati?

Evident SMS podsetnik je iznikao iz ideje da ovakva glavobolja nije potrebna poslovnim ljudima 21. veka. Naročito ako je moguće da sve bude “na dugme” i pritom uštedi vreme i novac.

 

Otkrijte razliku za samo 2 nedelje

 

Ukoliko ste do sada koristili telefonske pozive i slanje poruka kao primarni način komunikacije sa klijentima, već ste svesni svih rizika, protraćenog vremena, bolnih prstiju i nerviranja.

S druge strane, automatski SMS podsetnik Evident jednostavno radi bez muke, sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme i bez greške, bez obzira da li koristite računar ili mobilni telefon.

Za samo 2 nedelje korišćenja Evident automatskog podsetnika, zapitaćete se kako ste uopšte do sada poslovali bez ovog alata.

Na raspolaganju Vam je čak 11 automatskih podsetnika:

  • rođendanska čestitka,
  • podsetnik o zakazanom terminu (klijentu i saradniku),
  • potvrda zakazanog temina (klijentu i saradniku),
  • podsetnik 6 i 12 meseci od poslednjeg zakazivanja
  • podsetnici 1, 3, 6 i 12 meseci od snimljenog zakazivanja.

Najbolje od svega jeste to da je potrebno samo jednom napraviti zakazivanje u kalendaru, a sve ostalo se obavlja samo od sebe.

 

To sve garantovano košta brdo novca?

 

Ne, nikako. Softver je BESPLATAN.

Zapravo samo je potrebno napraviti nalog ovde na sajtu, a kasnije se ulogujete na taj nalog sa bilo kog drugog uređaja.

Drugo, u ovu "cenu" je uključeno korišćenje kalendara za zakazivanje, čuvanje baze Vaših klijenata i statistika koja će Vam pomoći u daljem radu.

Jedino što se naplaćuje jesu poruke za automatski SMS podsetnik. Postoje različiti paketi, u zavisnosti od Vaših potreba, a zajedničko svima jeste pristupačna cena i 50 besplatnih poruka koje dobijate prilikom registracije, a koje možete iskoristiti bilo kada i uveriti se u efikasnost Evidenta.

Zato probajte. Ništa Vas neće koštati, a dobićete mnogo.

 

Ako Vas zanima kako je nastao sam Evident softver, na eKapija sajtu možete pročitati intervju autora i idejnog tvorca Aleksandra Jovanovića.

evident.rs