Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Frizerski salon koristi pun potencijal Evident SMS podsetnika i time rešava više problema u poslovanju

 

Svi vlasnici frizerskog salona znaju da je često teško voditi evidenciju zakazanih termina, njihovih pomeranja i otkazivanja. Evident ti donosi rešenje za taj problem, jer u našem kalendaru lako možeš da pratiš sve bitne informacije vezane za zakazivanje, ali i za same klijente.

Ovo potvrđuje i razgovor sa našom korisnicom Milenom Divac, vlasnicom frizerskog salona Milena Divac Hair. Pored pomenute, ona otkriva i druge benefite koje dobija kroz Evident, a koji su osim rešenja za konkretne probleme, doneli i profesionalniji pristup celokupnom poslovanju.

U nastavku teksta saznajte više o načinu na koji Milena koristi Evident platformu.

 

Recite nam nešto više o salonu Milena Divac Hair.

Milena Divac Hair je ženski frizerski salon u Beogradu čiji je prioritet u poslovanju neprekidno usavršavanje i edukacija o najnovijim trendovima, i to od najvećih stručnjaka iz posla.

 

Zašto ste izabrali baš Evident platformu?

Jedan od razloga da izaberem Evident, a ne drugu platformu, bila je cena. Kada sam se informisala o alternativama, primetila sam da sve druge platforme zahtevaju plaćanje mesečnog održavanja i poruka, a u Evidentu plaćam samo poruke.

 

Koje probleme Vam je Evident rešio?

Celokupno poslovanje je profesionalnije, ali konkretno slanje SMS podsetnika klijentkinjama donelo mi je odlične rezultate. Moje klijentkinje sada dobijaju podsetnike dan pred zakazan termin. Ovo je jako bitno jer nekada žene zakažu i mesec dana ranije.

Takođe, kroz SMS podsetnike sada klijentkinje koje imaju zakazano farbanje mogu da podsetim da dođu sa čistom kosom. Nekada se dešavalo da to zaborave. Prilagodila sam podsetnike i u tekst poruke dodala „… Ukoliko radite kolor dođite sa čistom kosom“ i to mi je dosta pomoglo.

 

Koje su po Vašem mišljenju najbolje Evident funkcionalnosti?

Najbitnije mi je to što mojim klijentkinjama odmah stiže poruka potvrde o zakazanom terminu i to izgleda vrlo profesionalno. Imala sam mnogo pozitivnih komentara od njih vezano za podsetnik koji stigne odmah prilikom zakazivanja, naročito od žena koje su prvi put došle u moj salon.

Jednako bitan mi je i podsetnik dan pred termin. Između ostalog, zato što sadrži i moj broj telefona. Ovo je korisno ukoliko klijentkinja treba da otkaže ili pomeri termin. Iako broj telefona piše na Instagramu, mnogima je značajno lakše i brže da ga pronađu u poruci i odmah me pozovu.

Evident mi odgovara i zato što je jednostavan za korišćenje. Zahvaljujući tome lako dolazim do svih opcija koje nudi. Za svoje poslovanje, u Evidentu koristim i mogućnost da ispratim dolaske klijentkinja, šta su od tretmana radile, ali i da vodim evidenciju troškova.

 

Koja je po Vašem mišljenju najveća razlika između beleženja u rokovnik i korišćenja Evidenta?

Pre svega, svim informacijama može da se pristupi u pola dana i pola noći. Termine mogu da zakazujem iako fizički nisam u salonu, a da pritom ne nosim sveske i notese sa sobom.

Pomeranje termina se često dešava, a u rokovnicima je to bilo komplikovano ispravljati. Brisanje i precrtavanje su sve dodatno komplikovali. Uz Evident to je posao koji se završava u par klikova, a zadržava se preglednost informacija.

Dodatna prednost Evidenta je to što kada želim da ostavim neko slobodno vreme za sebe u toku dana, to vreme samo blokiram u kalendaru. Tako sebi ostavim podsetnik da za taj period ne zakazujem termine.

 

Kako su Vaši zaposleni prihvatili Evient?

U ovom momentu nemam zaposlene, ali sam u potrazi za istim. Super mi je što i oni mogu da koriste platformu, ali da ipak nemaju pristup svim informacijama. Informacije o klijentkinjama vidi samo glavni nalog što je jako bitno, naročito kod uslužnih delatnosti kako ne bi došlo do krađe podataka.

Takođe, dopada mi se opcija da se na Evident platformu može uključiti više zaposlenih kroz dodatne naloge i da svi imaju uvid u kalendar. To doprinosi lakšoj organizaciji posla i samog zakazivanja.

 

 

Na linku evident.rs možete besplatno i jednostavno da isprobate, vidite rezultate i nadjete Vašu omiljenu EVIDENT funkcionalnost.