Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Evident softver za zakazivanje i evidenciju termina - redovno se unapređuje i pomaže Vam da otkrijete profitabilne usluge

Evident je platforma koju svakodnevno koriste preduzetnici i njihovi zaposleni širom regiona, u različitim delatnostima.

Ono čemu pridajemo posebnu pažnju je njihovo zadovoljstvo i trudimo se da im uvek izađemo u susret i platformu prilagodimo njihovim potrebama.

Drago nam je što zahvaljujući takvom odnosu sa našim korisnicima kreiramo program koji svakom izmenom i svakim unapređenjem postaje jedinstveno rešenje za probleme manjih biznisa.

Imali smo priliku da razgovaramo sa Bojanom Ćorlukom, vlasnicom salona Bojana, koja je uz Evident od samog početka.

U tom razgovoru smo saznali kako u Evidentu prati profitabilnost svake usluge i kako je prvi kontakt sa Aleksandrom, kreatorom softvera i osnivačem startup kompanije Evident, uticao na njenu odluku da se opredeli upravo za nas.

 

Za početak, recite nam nešto više o sebi.

Ja sam kozmetičar-estetičar, specijalista aparaturne kozmetike u estetskoj medicini. Salon sam otvorila 2001. godine i sada imam 10 stalno zaposlenih.

Bavimo se kompletnom negom lica i tela, a Evident koristimo već nekoliko godina.

 

Koje probleme Vam je Evident rešio?

Nekada smo evidenciju vodili u sveskama i uvek smo koristili različite boje markera za svaku zaposlenu.

Bilo mi je potrebno mesto gde će sve biti evidentirano, ali da ostavi trag. Želela sam da znam koliko je svaka usluga donela pojedinačno zaposlenima kako bih mogla da im obračunam bonus, ali i koliko je svaka usluga doprinela celokupnom poslovanju.

Na primer, mislila sam da je depilacija manje bitna usluga, a ispostavilo se da su kreveti za depilaciju najčešće zauzeti. Ovu informaciju smo dobili baš zahvaljujući Evidentu.

 

Zašto ste izabrali baš našu platformu?

Prvi kontakt sa Aleksandrom, koji je uvek dostupan i spreman da nam izađe u susret, opredelilo nas je za Evident.

Postoje još neki programi koji se nude salonima, ali Aleksandar konstantno radi na unapređenju platforme. Najbitnije od svega je to što je saradljiv, a to je danas jako retko. Kod njega ne postoji "Ne može", nego samo "Rešićemo".

Tako je nedavno u Evident uvedena i opcija Proizvodi zahvaljujući kojoj možemo lako da vodimo evidenciju krema i drugih proizvoda koji su potrebni za tretmane i
kućnu negu.

Pored toga, imamo i Lager proizvoda, gde pratimo utrošak lakova, voska i drugih materijala. Jako smo srećni zbog ovih unapređenja jer je to jedino što nam je nedostajalo.

 

Koje su po Vašem mišljenju najbolje Evident funkcionalnosti?

U Evidentu najviše koristimo zakazivanje tretmana i praćenje statistike celokupnog poslovanja. Volim da znam koliko se kog meseca doprinelo salonu, ko je koliko zaradio i da zahvaljujući tome bude adekvatno nagrađen.

 

Koja je po Vašem mišljenju najveća razlika između vođenja evidencije u svesci i Evidenta?

Pre svega, glavna razlika je to što je Evident dostupan na telefonu i što u svakom trenutku mogu da pogledam sve što me interesuje, kao i moje zaposlene. One imaju opciju da prate raspored termina u kalendaru i zahvaljujući tome se mnogo lakše organizuju.

 

Kakve ru reakcije klijenata na SMS podsetnike koje dobijaju od Vas?

Zanemarljiv procenat klijenata je reklo da oni ne čitaju poruke i da ih to ne interesuje, a svi ostali su izuzetno zahvalni na dobijanju podsetnika. Ovo je naročito važno u današnje vreme kada živimo brzo i svi imamo puno obaveza.

 

Kako su Vaši zaposleni prihvatili Evident?

Svi su se brzo i bez problema navikli na Evident, čak i zaposleni koji su u salonu preko 20 godina.

 

Da li biste Evident preporučili drugima i zbog čega?

Preporučila sam svim svojim koleginicama. Pre par godina sam čak i Aleksandru preporučila da dođe na kongres da salonima i kozmetičarima prezentuje Evident jer mislim da svima može puno da pomogne.

 

Na linku evident.rs možete besplatno i jednostavno da isprobate, vidite rezultate i nadjete Vašu omiljenu EVIDENT funkcionalnost.