Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo unapredjenje EVIDENT-a - Još bolja bezbednost podataka

Pred Vama je jedna od Važnijih izmena na EVIDENT-u. Dosta Vas je prijavilo da žele opciju da kreiraju nalog za svog zaposlenog, na kome će se videti samo detalji vezani za zakazivanje, bez opcija koje nisu potrebne. Osim toga i zbog privatnosti i bezbednosti posla, nije bilo potrebe da zaposleni ima uvid u statistike, podešavanja i listu svih klijenata.
 

1. Kreiranje dodatnih naloga

 
Trudimo se da sa naše strane smanjimo mogućnost ljudske greške, kao i mogućnost zloupotrebe podataka. Sada možete kreirati dodatne naloge i dodteliti ih svojim zaposlenima, a ti nalozi imaju ograničenja da mogu samo da imaju uvid u kalendar i rade zakazivanja, a nemaju pristup delovima koji ih se ne tiču.
 
Nalog koji imate ostaje glavni nalog gde imate pristup svim podešavanjima i uvid u sve podatke. Sve izmene i podešavanja ćete raditi na svom glavnom nalogu, a Vaši zaposleni će koristiti aplikaciju na način kako ste Vi to definisali u podešavanjima.
 
Da dodate naloge, idite na svoj NALOG (u gorenjm desnom uglu kliknite na naziv i dobićete opciju NALOG) https://evident.rs/Manage/Account
 
Videćete novo dugme - DODATNI NALOZI i tu možete dodati koliko god Vam je potrebno naloga koji će imati ograničen pristup Vašoj aplikaciji. Dodate email i lozinku i onda tim parametrima pristupate aplikaciji.
 
 
Imate i dodatnu opciju da taj nalog može samo da radi pregled na kalendaru, bez ikakvih opcija izmene, pregleda detalja i slično. Korisno u situaciji kada zaposleni ne rade zakazivanja već samo prate svoje obaveze na kalendaru. Osoba koja radi zakazivanja radi to na svom nalogu, a svi ostali samo gledaju svoje obaveze, bez mogućnosti izmene.
 
Takođe imate opciju i da definišete koji kalendari su vidljivi na tom nalogu. U slučaju kad imate više lokacija ili jednostavno kada nema potrebe da gledaju zakazivanja na drugim kalendarima - možete definisati koje kalendare nalog vidi.
 
Uz ove izmene, EVIDENT mogu koristiti svi zaposleni, bez bojazni da će zloupotrebiti podatke ili naneti neku štetu Vašem biznisu. Znamo da su Vam podaci u poslu VEOMA bitni, pa Vam dajemo savršen mehanizam kontrole, tako da sada imate joše jednu brigu manje u vođenju posla.
 
U slučaju da kasnije želite da ukinete pristup tom nalogu, samo obrišete dodat nalog iz tabele i to je sve - taj nalog će automatski biti izlogovan i neće imati pristup Vašoj aplikaciji. 
 

2. Nova podešavanja kalendara

 
 
Omogućili smo u podešavanjima kalendara da dodatno prilagodite kalendar svom poslu - možete podesiti početak i kraj radnog vremena na kalendaru. Osim preglednijeg kalendara, smanjujete mogućnost greške u zakazivanju u pogrešno vreme, van radnog vremena.
 
 
 

3. Izmena kod podsetnika klijentima

 
Omogućili smo da šaljete podsetnike klijentima i istog dana i dan ranije. Ograničenje koje smo imali (moglo je samo jedno od ta dva) je bilo sa ciljem da ne šaljete previše poruka klijentima, tj pretpostavili smo da je jedan podsetnik od ta dva dovoljan.
 
Međutim, kod određenih delatnosti je postojala potreba da se pošalju oba podsetnika, tako da sada imate i tu opciju - ukoliko Vam je potrebna.
 
 
Javljamo se uskoro, sa novim unapređenjima.
 
Pozdrav od EVIDENT tima.