Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo unapredjenje EVIDENT-a - štampa izveštaja, propušteni termini i ponavljanje ličnih podsetnika

 

1. Unapredili smo informacije o propuštenim terminima

 

Prilikom zakazivanja imali smo obaveštenje o broju propuštenih termina (u slučaju da je klijent propuštao termine). Međutim, to nije bilo dovoljno, jer niste mogli da vidite da li je propuštanje termina pravilo, tj nešto što se često dešava.

Sada smo dodali dodatne informacije, kako biste to mogli da znate.

Prilikom zakazivanja, ukoliko klijent ima propuštene termine, dobićete obaveštenje o broju propuštenih termina sa informacijama o svim zakazivanjima klijenta i prikaz propuštenih termina, tako da na osnovu toga možete da imate uvid u učestalost propuštenih termina.

 

2. Omogućili smo štampu izveštaja

 

U slučaju da je potrebno da klijentu odštampate usluge koje ste pružili u određenom zakazanom terminu, sa detaljnim opisom usluge (ukoliko ste uneli) i cenom, sada imate tu opciju.

Ovo je prvenstveno namenjeno stomatolozima, doktorima i veterinarima jer uglavnom uz usluge pišu i rezultate pregleda ali i svima kojima ovo treba, ako npr žele da izdaju račun sa detaljnijim opisom i cenom usluge.

Bitno je naglasiti da izgled štampe može da se prilagodi Vašim potrebama (ako ne želite npr da se prikazuje cena ili želite da promenite neku boju ili dodate neke dodatne informacije - adresu ili broj telefona) pa nas kontaktirajte u slučaju da želite neke izmene na office@evident.rs

 

3. Ponavljanje ličnih podsetnika

 

U prošlom unapređenju smo olakšali unos ličnih podsetnika, za slučaj unosa PAUZE ili termina kad se NE RADI.

Međutim obeležavanje ovih podsetnika za svaki dan za narednih mesec dana može da bude vrlo naporan posao, posebno u slučaju više kalendara - potrebno je za svaki kalendar, za svaki dan uneti lični podsetnik.

Sada dodatno unapređujemo taj deo.

Prilikom snimanja ličnih podsetnika, imate opciju PONOVI.

Odaberete kako želite da se ponavlja taj podsetnik (Svakog dana, svake nedelje ili svakog meseca) i odaberete datum do kad da se ponavljaju ti podsetnici i jednim snimanjem možete više podsetnika - za celu nedelju ili mesec.

 

4. Dodatno unapređenje bezbednosti kod dodatnih naloga

 

U prethodnim unapređenjima dodali smo opciju dodavanja dodatnih naloga na stranici NALOG, kako biste povećali bezbednost podataka i omogućili pristup samo podacima potrebnim za posao.

Sada smo dodatno unapredili opcije dodatnih naloga:

 - Dodatni nalozi na kalendaru nemaju pristup zakazivanjima u prošlosti, mogu samo da gledaju na kalendaru tekuću nedelju i buduća zakazivanja. Na ovaj način smanjujemo mogućnost greške i zloupotrebe.

- Takođe dodali smo opciju da za dodatni nalog oganičite koje usluge može da zakazuje. Na isti način kao za kalendare, dodate koje usluge taj nalog vidi - i moći će da radi samo zakazivanja tih usluga.

- Dodali smo novu opciju - SAMO SPOSTVENA ZAKAZIVANJA. Nalozi koji imaju ovu opciju uključenu mogu na kalendaru da rade izmene i vide detalje samo svojih zakazivanja, tj zakazivanja snimljenih sa tog naloga.

Sva ostala zakazivanja neće moći da se menjaju, niti će videti o čemu se radi, pisaće samo - ZAUZETO.

Ovaj opcija je idealna ako imate neke spoljne saradnike kojima želite da omogućite da direktno zakazuju na Vašem kalendaru i imaju uvid u Vaše slobodne termine, ali istovremeno, pošto nisu deo Vaše organizacije, da onemogućite da vide detalje drugih zakazivanja.

 

Pozdrav od EVIDENT tima.