Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo unapredjenje EVIDENT-a - sva podešavanja na jednom mestu + Loyality program

 

1. Loyality program

 

Loyality program je sjajan način da još bolje povežete klijente sa Vašim biznisom i održite njihovu lojalnost.

Sigurno ste ovo već iskusili u npr. većim marketima, koji Vam daju karticu i gde na osnovu potrošenog novca stičete pravo na određeni popust. A onda kad idete u kupovinu, pomislite -

"Idem tamo, mogu da ostvarim određeni popust - bolje nego kod konkurencije".

Upravo je ovo i cilj programa, da (uz određene pogodnosti koje date svojim klijentima) budu Vaši lojalni klijenti i u odnosu na konkurenciju - uvek odaberu Vas.

Sada smo omogućili da i Vi ponudite ovo svojim klijentima.

U PODEŠAVANJIMA, videćete podešavanja za LOYALITY PROGRAM.

Kada uključite, imate opciju da podesite vrednosti bodova i popusta (za koji potrošeni iznos klijent dobija bodove, koliko bodova je potrebno da skupi da ostvari pravo na popust i koliki je iznos popusta.)

Kada ste to uključili, dobićete novu opciju, pri snimanju klijenata - da li je loyality član. 

Ako uključite ovo, klijentu će svakim zakazivanjem i potrošenim novcem da se automatski računaju bodovi.

Ukoliko je skupio dovoljan broj bodova, pri narednom zakazivanju, dobićete obaveštenje da ima dovoljno bodova za popust i pitanje da li želite da dodate popust klijentu.

Kada potvrdite, klijentu će se dodati popust i oduzeti poeni koje je potrošio.

Za postojeće (već snimljene klijente) koje želite da dodate programu, potrebno je da svakom klijentu odete u detaljni prikaz, izmenite podatke i uključite da je loyality član.

 

2. Kalendari i saradnici

 

Za korisnike koji imaju uljučene saradnike, omogućili smo da na kalendarima definišu koji saradnici rade na kom kalendaru.

Na taj način dodatno smanjujemo mogućnost greške, jer će pri zakazivanju na određenom kalendaru  korisnik moći da odabere samo dodeljene saradnike tom kalendaru.

Tako u slučaju da korisnik npr klikne na pogrešan kalendar, videće po izboru saradnika, da ne može tu da snimi zakazivanje.

Da vidite ovu opciju, kliknite na UREDI KALENDARE i kliknite na neki kalendar iz tabele snimljenih kalendara i videćete dodate saradnike za taj kalendar.

Za kreiranju novog kalendara, svi saradnici će biti odabrani, a na Vama je da iskljućite one koji neće moći da zakazuju na tom kalendaru.

Ispod tabele kalendara imate i tabelu sa snimljenim saradnicima (ako imate uključene saradnike).

Tu takođe možete urediti koji saradnici rade na kojim kalendarima. Ukoliko kliknete na nekog saradnika iz tabele, videćete listu kalendara na kojima taj saradnik može da snima zakazivanja, i tu možete da odaberete samo one kalendare koje želite.

Dakle, ovu izmenu možete raditi i u tabeli kalendara i u tabeli saradnika, zavisno kako Vam je lakše (pregled po kalendarima ili pregled po saradnicima).

 

3. Sva podešavanja na jednom mestu

 

Ako odete na link PODEŠAVANJA u gorenjm desnom uglu, videćete da sad na jednom mestu imate sva podešavanja.

Verovatno Vam se desilo da želite da izmenite neku opciju, ali ne znate gde se tačno nalazi.

Sada na jednostavan način možete naći sva podešavanja i prilagoditi EVIDENT svojim potrebama.

 

 

4. Novo podešavanje za dodatne naloge

 

Ukoliko imate uključene saradnike na Vašem nalogu, dodali smo novu opciju kod kreiranja dodatnih naloga.

Dodali smo novo ograničenje - možete definisati koje saradnike vidi taj nalog.  Na taj način smanjujete mogućnost greške i dozvoljavate da taj nalog snima zakazivanja samo za odabrane saradnike.

 
Pozdrav od EVIDENT tima.