Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Ordinacija Dr Prodanović: Evident platforma je izdigla uslugu na viši nivo i olakšala nam organizaciju poslovanja

Mnogi naši korisnici izrazili su svoje zadovoljstvo Evident platformom i njenim brojnim funkcionalnostima koje su im pomogle da uštede vreme, olakšaju proces zakazivanja i unaprede kvalitet usluge koju nude svojim klijentima.

U nizu intervjua koje smo uradili do sada, razgovarali smo sa profesionalcima iz različitih delatnosti, a danas imamo veliko zadovoljstvo da razgovaramo sa dr Srđanom Prodanovićem, osnivačem i vlasnikom ordinacije Dr Prodanović, koji je sa nama podelio svoje iskustvo u korišćenju Evident platforme i kako je ona uticala na celokupno poslovanje ordinacije.

U intervjuu ćete saznati kako je Evident postao ključan faktor u planiranju marketinških aktivnosti, kako je dodatno unapredio komunikaciju sa pacijentima iz inostranstva, ali i zbog čega je statistika postala dragocena funkcionalnost ordinacije.

 

Za početak, voleli bismo da saznamo nešto više o Vašoj ordinaciji.

Mi smo ordinacija koja se bavi estetskom i antiaging medicinom. U naše usluge spadaju tretmani hijaluronskim filerima, botoks, biorevitalizacija, kao i aparaturne metode Morpheus8 i Lumecca – aparati za radiofrekventni „microneedeling“ (tretman mikro iglicama).

Lumecca IPL laser je uređaj kojim se tretiraju vaskularne lezije i hiperpigmentacije na koži. Pored toga, u ponudi imamo i medicinski laser Soprano Titanium® koji koristimo za lasersku epilaciju.

Kontinuirano radimo na unapređenju usluga koje nudimo kao i ponude tretmana koji se rade u domenu našeg delovanja. Ja sam vlasnik i osnivač ordinacije, a u našem timu su još dve doktorke - dr Tamara Sarić i dr Dragana Malidžan, i četiri medicinske sestre i menadžer.

 

Zbog čega ste se opredelili za Evident platformu?

Evident platforma je objedinila i usavršila nekoliko segmenata našeg rada koje smo prethodno radili paralelno na nekoliko različitih načina - zakazivanje, slanje podsetnika pacijentima, obaveštavanje pacijenata o novitetima ili akcijama, praćenje lagera materijala, ali i praćenje statističkih podataka koje je bilo nemoguće ili jako teško izvući iz recimo Google kalendara, a koje nam daju značajne uvide na osnovu kojih kanališemo i marketinške aktivnosti.

 

Da li biste mogli detaljnije da nam objasnite kako je Evident postao značajan faktor za marketing aktivnosti i promociju Vaše ordinacije?

U svakoj delatnosti marketing je jedan od onih elemenata koji kontinuirano moraju da postoje. Iako najveći broj naših pacijenata dolazi po preporuci i najčešće i ostaju korisnici naših usluga, uticaj promovisanih i sponzorisanih objava, kao i drugih vidova plaćenog marketinga je neosporan.

Uz pomoć Evidenta i dodatnih funkcionalnosti koje je Vaš tim prilagodio našim potrebama, mi u svakom trenutku imamo precizan uvid u statistiku zastupljenosti određenih usluga, kako u prošlosti tako i u budućnosti, što nam omogućava sa jedne strane indirektno praćenje rezultata određene marketinške aktivnosti, a sa druge strane kanalisanje budućih marketinških aktivnosti.

 

Koje prednosti Evidenta biste izdvojili kao ključne?

Elektronska baza pacijenata, već pomenuta statistika, zatim funkcionalnosti koje nam u velikoj meri olakšavaju kreiranje Loyalty programa (trenutno u fazi razvoja), kao i podaci o onim pacijentima (iako u manjini, ima i takvih) koji recimo prečesto otkazuju termine ili se jednostavno ne pojave - sistem sam signalizira kada takav pacijent ponovo želi da zakaže termin.

Osim toga, odnedavno smo počeli da pratimo i lager materijala uz pomoć funkcije „Proizvodi“.

 

Kakve rezultate ste postigli korišćenjem Evidenta i kako je to uticalo na Vaše poslovanje?

Evident nam je u velikoj meri olakšao organizaciju rada i celokupno poslovanje, a uslugu je izdigao na viši nivo. Samim tim što možemo da ispratimo statistiku, automatski dobijamo uvid i u potrebe naših pacijenata, ali imamo i mnogo jasniju sliku o poslovanju i bolje uvide u rezultate koje ostvarujemo.

 

Kako su Vaši zaposleni prihvatili Evident i kako je tekao proces navikavanja na platformu?

Platforma je prilično jednostavna za korišćenje tako su se svi koji koriste platformu jako brzo navikli i uvideli prednosti korišćenja iste.

 

Da li ste primetili određenu reakciju klijenata? Da li su oni zadovoljni?

Reakcije su izuzetno pozitivne, ljudima znači pisana potvrda termina kao i podsetnik koji dobiju, a posebno se iznenade naši pacijenti iz inostranstva koji nisu očekivali da će na svoj strani broj da dobiju SMS poruku.

 

Na linku evident.rs možete besplatno i jednostavno da isprobate, vidite rezultate i nadjete Vašu omiljenu EVIDENT funkcionalnost.