Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo unapredjenje EVIDENT-a - bolji kalendar i navigacija

 

U ovom periodu, fokusirali smo se na unapredjenje kalendara - izgleda i funkcionalnosti:

1. Redosled prikaza kalendara

 

Omogućili smo da u pregledu svih kalendara, kalendare poređate redosledom koji Vam odgovara. Prilikom snimanja kalendara imate dodatno polje - "Redni broj". Ovo možete primeniti  i na postojeće kalendare,pa ako želite idite u podešavanja.

 

2. Nova opcija za pregled kalendara

 

Pored dnevnog i nedeljnog, dodali smo i novi pregled kalendara - "3 dana". Ovaj pregled omogućava da pregledate 3 dana - za sve kalendare.

Nedeljni pregled nema ovu mogućnost, zbog nepreglednosti, pa smo našli kompromisno rešenje - da možete pregledati sve kalendare - u naredna 3 dana.

 

3. Optimizacija kalendara

 

Unapredili smo raspored dugmića i pregled kalendara - sa ciljem da povećamo kalendar - i poboljšamo navigaciju i to kako za računar, tako i za mobilnu aplikaciju.

Rezultat - 20% veći kalendar na aplikaciji i 10% veći na računaru.

Kada kliknete dugme sa odabranim datumom, otvara se kalendar za navigaciju, gde smo dodali dodatne opcije za brzu navigaciju 1-6 nedelja od odabranog datuma.

Na mobilnoj aplikaciji smo uklonili izveštaje o dostavi poruka u zadnjih 24h, ali smo dodali dodatno dugme gde možete videti ove izveštaje - kad Vam zatrebaju. 

a kada uključite:

 

4. Lakši unos novih klijenata

 

Najčešće se dešava da pri unosu novih klijenata prvo unesete ime i prezime da pretražite da li je klijent već unet.

U slučaju da nije, kad klijnete na - Novi klijent - uneto ime i prezime se automatski prenosi, tako da ostaje samo da unesete broj telefona i snimite klijenta:

 

5. Pregled obrisanih i otkazanih termina

 

Kako biste imali kompletan uvid u istoriju zakazivanja Vaših klijenata, sada u listi zakazivanja za odabranog klijenta imate prikazane i obrisane i otkazane termine.

Dolazilo je do nesporazuma oko zakazanih termina, a bez uvida u otkazane termine, niste mogli da znate da li je odabrani klijent zakazivao u prošlosti pa otkazivao, tj da bolje razumete šta se tačno dešavalo. 

 

I za kraj lepe vesti - EVIDENT se širi - uskoro stiže na tržište Grčke i Malte, o čemu ćete biti uskoro obavešteni.

Pozdrav od EVIDENT tima.