Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo unapredjenje EVIDENT-a - štampa kalendara, direktne poruke klijentima i unapređenje statistike

 

1. Dodata #usluga u podsetnike klijentu

 

Dodali smo novu rezervisanu reč #usluga u podsetnike klijentima - Potvrda zakazivanja, Podsetnik dan ranije i Podsetnik 2 sata pred termin
 
Pri slanju ovih poruka, #usluga će se zameniti uslugama koje ste zakazali klijentu, pa će klijent imati detaljno obaveštenje o datumu, vremenu i usluzi koju su zakazali.
 
 
U slučaju da želite da koristite ovu opciju, potrebno je da promenite tekstove navedenih podsetnika i dodate #usluga u SMS podešavanjima.

 

2. Promena vremena slanja za podsetnik dan ranije

 

Omogućili smo izbor vremena kad želite da se šalju podsetnici dan ranije. Pored dosadašnjeg vremena (20h) dodali smo i drugu opciju (11h) u slučaju da želite da ih podsetite ranije u toku dana (umesto uveče).

 

 

U podešavanjima za podsetnik dan ranije možete odabrati vreme koje želite.

 

3. Direktna poruka klijentu

 

Kada želite da pošaljete klijentu poruku koja nije vezana za zakazivanje - neko obaveštenje, opomenu i slično, sada na profilu klijenta imate mogućnost da to uradite na jednostavan način.

 

 

Tekstovi svih poslatih poruka se čuvaju, pa možete na jednostavan način da pošaljete klijentima više obaveštenja iste sadržine. 

 

4. Pregled statistike i po novcu

 

Sada imate opciju da pregledate statistiku po broju zakazivanja i po zaradjenom novcu.

 

 

5. Štampa kalendara

 

Omogućili smo štampu kalendara. Iako je najlakše da sva svoja zakazivanja da pratite digaitalno - u aplikaciji, dešava se da je potrebno odštampati sva nedeljna ili dnevna zakazivanja.

 

 

Pozdrav od EVIDENT tima.