Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo unapredjenje EVIDENT-a - novi tip podsetnika i višestruka zakazivanja

 

 

1. Nova rezervisana reč

 

Dodali smo novu rezervisanu reč koju možete koristiti prilikom slanja poruka - #postovan

Ova rezervisana reč će pri slanju poruka biti zamenjena sa "Postovani" ili "Postovana" zavisno od pola klijenta. Ukoliko pol klijenta nije definisan, biće zamenjeno sa "Postovani/a". Prilikom izmene teksta poruka videćete detaljno objašnjenje i primer kako se koristi.

 

2. Izmena u prikazu datuma pri slanju poruka

 

Uradili smo izmenu za rezervisanu reč #datum. Ranije je ova reč bila zamenjena samo datumom (npr 18.11.). S obzirom da ljudi bolje pamte kada znaju i koji je dan u pitanju dodali smo i naziv dana, pa se sada ova rezervisana reč zamenjuje sa: 18.11.(sreda).

Imajte u vidu da će ovo uticati na dužinu poruke, pa u slučaju da imate definisane duže tekstove proverite i izmenite po potrebi tekst kako biste ostali u okvirima standardne dužine poruke (160 karaktera).

 

3. Novi podsetnik - 3 meseca od zadnjeg zakazivanja

 

S obzirom da su za pojedine biznise prodajni ciklusi kraći, postojeći podsetnici (6 i 12 meseci od zadnjeg zakazivanja) nisu bili previše korisni pa ste nam tražili podsetnik sa kraćim vremenskim rokom.

Dodali smo podsetnik 3 meseca od zadnjeg zakazivanja, funkcioniše na isti način kao i postojeća 2 - da klijenta podsetite 3 meseca od zadnjeg zakazivanja da je prošlo 3 meseca i da je vreme za novo zakazivanje, eventualno ponudite neki popust ili akciju (jer je cilj ovih podsetnika vraćanje klijenata koji su pre nekog vremena bili kod vas, kako ne biste trajno izgubili klijenta).

Važna napomena za ove tipove podsetnika (pošto ste pitali) - ovi podsetnici se ne šaljiu na svaka 3 meseca (ili na svakih 6 ili 12) već samo jednom i to na osnovu zadnjeg zakazivanja.

 

4. Višestruka zakazivanja

 

Pojedini biznisi su snimali više istih zakazivanja po klijentu, samo sa različitim datumima. Da olakšamo ovaj posao, omogućili smo da pri jednom zakazivanju, dodate više datuma, kako biste jednim snimanjem, napravili više zakazivanja.

Kad kliknete na kalendar da snimite zakazivanje, kao i do sad, imate odabrani datum. Ali sada imate pored i dugme gde možete dodati još datuma za koje želite da snimite ovo zakazivanje: 

 

Nakon odabira datuma dobijate:

 

Prilikom snimanja, dobićete isto zakazivanje snimljeno za sve ove datume. To znači da će sva ova zakazivanja imati istu definisanu uslugu, cenu, trajanje i sva ostala polja. Ovim olakšavate sebi da umesto da 5 puta snimate isto zakazivanje (koje se razlikuje samo po datumu i vremenu) to sad uradite jednim snimanjem.

Važno je pomenuti šta se dešava u slučaju višestrukog zakazivanja ako šaljete potvrdu zakazivanja. U tom slučaju, loše korisničko iskustvo je da se šalje 5 poruka, za svako zakazivanje, već smo sve to objedinili u jednu poruku. Na ovom navedenom primeru poruka će izgledati ovako:

 

 

Kao i do sad, pozivamo vas da nam šaljete komentare i predloge.

Kako dalje možemo da vam olakšamo posao?

 

Pozdrav od EVIDENT tima.