Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Novo unapredjenje EVIDENT-a - unapredjenje statistike i logovanje više naloga

 

U prethodnom periodu smo proveli dosta vremena u redizajnu i poboljšanju izgleda (kao što ste verovatno primetili), uredili smo i poboljšali navigaciju u mobilnoj aplikaciji, preuredili stranicu podešavanja i dodali dosta novih opcija. Ovde ćemo navesti samo neke najznačajnije promene koje smo uradili.

 

1. Dodavanje više ulogovanih naloga

 

Znatan broj naših korisnika ima više naloga na evident-u, za različite biznise. Sada smo omogućili da imate istovremeno ulogovano više naloga i da jednostavno možete da menjate nalog na kome u tom trenutku želite da radite.

Da ulogujete više naloga, kliknete na opciju nalog. Videćete na vrhu trenutno ulogovan nalog i  novu opciju - Uloguj drugi nalog.

 

Kliknete tu i kada ulogujete drugi nalog, možete na jednostavan način da menjate izmedju dva ili više ulogovanih naloga, samo odaberete nalog (iz liste unetih naloga) kome želite da pristupite.

 

2. Dodavanje opisa za usluge

 

Dodali smo dodatno polje za usluge - opis usluge.

Ovde možete dodati detaljniji opis ili neku napomenu na koju zaposleni treba da obrate pažnju prilikom zakazivanja i taj opis će se prikazati prilikom zakazivanja i izbora usluge:

 

3. Podrazumevani lojaliti član

 

Ako koristite lojaliti program, u podešavanjima videćete novu opciju:

Ukoliko svi vaši novi klijenti (ili većina) postaju lojaliti članovi, uključivte ovu opciju. Uz ovu opciju, olakšavate sebi posao, jer ne morate svakom klijentu svaki put uključivati da su lojaliti članovi, već će to biti podrazumevano.

Prilikom unosa novih klijenata, oni će automatski biti obeleženi kao lojaliti članovi (pri čemu i dalje možete isključiti da nisu članovi ako je potrebno).

 

4. Redizajn statistike

 

Uradili smo veliki redizajn statistike. Kada odete na statistiku, sada je osnovni pregled statistike na dnevnom nivou. Sada možete u toku ili na kraju dana da vidite jasno šta se zbiva, koliko zakazivanja i novca ste realizovali za taj dan.
 

 

Imate dugmiće za navigaciju na prethodni, sledeći dan (mesec, godina ili period).

Kad kliknete na datum, dobijate navigaciju na bilo koji datum koji želite:
 
 
Kao i mogućnost da promenite sa dnevnog, na mesečni:
 
 
ili godišnji pregled:
 
Možete i birati period za koji želite da pregledate statistiku (npr nedeljni pregled, pregled zadnje 2 nedelje i sl.)
 
 

Osim izbora perioda, možete birati i vrstu statistike koju želite pregledati i na taj način detaljnije analizirati svoje poslovanje.

Tako pored ukupnih vrednosti, možete pregledati detalje po lokacijama, kalendarima, zaposlenima ili uslugama i tačno videti zauzetost/opterećenje lokacija/kalendara kao i realizaciju usluga za odabrani period.
 
 
 

5. Nova vrsta pregleda kalendara

 

Dodali smo dva nova načina pregleda kalendara - dnevna i nedeljna lista. Iznad kalendara, gde se bira vrsta pregleda, možete odabrati i dobiti pregled zakazivanja u tabelarnom izgledu, hronološki poredjano:

 

 

Podsećamo da je u toku akcija promocije SMS kampanja. Pošaljite promotivnu kampanju po duplo nižoj ceni do kraja novembra.

 

Pozdrav od EVIDENT tima.