Floating FB popout byInfofru

For more plugins visitReviewresults

Kako vam Evident platforma može pomoći da smanjite broj propuštenih termina? Otkrivamo u razgovoru sa Medisport family

U današnje vreme, kada je tempo života sve brži, digitalna rešenja za vođenje poslovanja postaju neophodna. Ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Medisport family iz Novog Pazara pronašla je upravo takvo rešenje u Evident platformi.

Zahvaljujući našoj platformi, Medisport family uspeva da otkloni probleme vezane za zakazivanje termina i nepojavljivanje pacijenata, što je značajno poboljšalo efikasnost poslovanja i zadovoljstvo pacijenata.

U nastavku, razgovaramo sa vlasnikom ambulante Jasminom Džogovićem, koji će nam ispričati kako je Evident platforma uticala na njihovo poslovanje i koje su to funkcionalnosti koje su im najviše koristile.

 

Za početak, predstavite nam Vaše poslovanje.

Mi smo ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Novom Pazaru. Takođe, posedujemo i salon za masažu. U timu imamo osam zaposlenih, a već 12 godina uspešno poslujemo.

 

Zbog čega ste izabrali Evident platformu? Šta je naš softver učinilo odgovarajućim za Vas?

Duže vreme sam tražio od programera da mi naprave neki program sličan Evidentu preko kog bih mogao da zakazujem termine pacijentima, ali i preko kog bi njima stizali podsetnici.

Previše smo termina gubili zbog toga što klijenti jednostavno zaborave na termin usled brzog tempa života.

Nakon toga sam slučajno naišao na Evident platformu preko interneta i na ponudu da se platforma isproba nedelju dana uz besplatne SMS podsetnike. Tako sam odlučio da je isprobam i da otkrijem kako funkcioniše.

Ono što je bitno je da je već tih prvih četiri-pet dana bilo dovoljno da se vide rezultati. Pre svega, primetili smo pozitivnu reakciju klijenata koji su prepoznali profesionalizam našeg poslovanja.

Već tada mi je bilo jasno da ćemo početi da koristimo Evident platformu.

 

Koje probleme u poslovanju Vam je Evident rešio?

Najviše problema je bilo vezano za zakazivanje termina i tu nemarnost ljudi koja je dovodila do propuštanja termina. Evident nam je najviše rešio taj problem.

Pacijentima stiže poruka odmah kad im je zakazan termin i ponovo dva sata pre termina. Ukoliko već ne mogu da dođu, u poruci imaju informacije potrebne da bi otkazali termin, a mi zatim možemo da zakažemo drugog pacijenta u tom terminu.

Kako smo mi ipak i ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, a tu ima i dosta te medicinske dokumentacije, značilo nam je i to kada se Evident nadogradio pa smo dobili mogućnost da čuvamo potrebnu medicinsku dokumentaciju za svakog pacijenta u okviru baze podataka.

 

Na koji način ste vodili evidenciju poslovanja pre Evidenta? Kakva je razlika između tog metoda i Evidenta?

Imali smo internu bazu podataka koju smo vodili na kompjuteru, kao i nedeljne planere gde smo upisivali termine.

Sve to smo potpuno zamenili Evidentom. Ono što nam je kod Evidenta značajno je to da je dostupan i preko mobilnog telefona u vidu aplikacije.

Zbog toga i kada sam kod kuće mogu da zakažem termin bez potrebe da idem u ordinaciju da proverim nedeljni plan.

Bilo gde da se nalazim u tom trenutku, mogu odmah da vidim šta je od termina zauzeto i da zakažem novi termin.

 

Kakve rezultate ste postigli korišćenjem Evidenta i kako je to uticalo na Vaše
poslovanje?

Otprilike za 70-80% smo smanjili broj propuštenih termina.

Osim toga, ne možemo da zanemarimo pozitivne reakcije pacijenata, kao i znatno profesionalniji i ozbiljniji pristup poslovanju koji je vidljiv i našim klijentima.

 

Kako su Vaši zaposleni prihvatili Evident?

U početku je bilo nesigurnosti i pretpostavki da nemamo vremena da se tome posvetimo.

Ipak, ubrzo posle toga smo došli u situaciju da se bez Evidenta ne bi moglo funkcionisati.

 

Na linku evident.rs možete besplatno i jednostavno da isprobate, vidite rezultate i nadjete Vašu omiljenu EVIDENT funkcionalnost.